LinkedIn; hoe zat het ook alweer?

‘It seems like everyone is a member of LinkedIn these days. You’ve got an online profile and now what?’ (intro van video by CommonCraft, sept. 2011)

Wanneer heb je voor het laatst je LinkedIn-profiel ge-update? Hoe vaak raadpleeg je LinkedIn? Volg je meerdere bedrijven op LinkedIn en participeer je (actief) in LinkedIn-groepen?

In deze workshop ga je weer even bewust met je LinkedIn-profiel aan de slag. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je je LinkedIn-profiel nog krachtiger maakt en deelt samen met de andere deelnemers tips over hoe je dit inzet om jouw doel te bereiken.

‘Connect, find and be found!’

Aangezien de meeste vacatures tegenwoordig ‘via-via’ worden vervuld, is je netwerk van groot belang en met hulp van LinkedIn kun je dit in kaart brengen, uitbreiden, onderhouden en gebruiken. Hoe vind je de meedenkers en ambassadeurs en hoe kom je dan met hen in gesprek? Stop met zoeken; word gevonden!

Blijf op de hoogte van trends, zakelijk nieuws en kennis over jouw vakgebied en branche door de zoekfunctie van LinkedIn optimaal te benutten en ga (daardoor) goed voorbereid in gesprek.

Voor wie: iedereen die een goed gevuld LinkedIn-profiel heeft en tijd wil vrijmaken om zich te verdiepen in de functies ervan.

Twijfel je of je een beginnend of een gevorderde LinkedIn gebruiker bent? Neem dan contact met ons op, zodat je je inschrijft voor de juiste workshop.

De workshop wordt gegeven op het Bureau in Tilburg, Spoorlaan 171.