Blijf je werkdruk de baas

Heb je het idee dat de tijd door je vingers glipt? Heb je weer ‘ja’ gezegd, terwijl je ‘nee’ bedoelde? Ben je teveel bezig met korte termijn activiteiten waardoor je te weinig aan geplande taken toekomt? Heb je dat werk wéér uitgesteld terwijl je het nu echt wilde afmaken?

Wat kun je verwachten? 
De training ‘Blijf je werkdruk de baas’ bestaat uit 3 bijeenkomsten waarin je leert te selecteren vanuit je eigen ervaring. Wat vind jij lastig op het gebied van timemanagement? Wat wil je anders gaan doen en hoe pak je dat aan? 

Voor wie? 
Voor iedereen die meer regie wil hebben over de 168 uur per week en op zoek is naar tips om meer overwogen keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Deze training is jouw eerste stap in de gewenste richting.

Wat levert het je op? 
- Je hebt inzicht in jouw uitdagingen m.b.t. effectief omgaan met je tijd;
- Je beschikt over een aantal concrete, werkbare methoden en praktische tips die jouw mogelijkheden voor efficiënt timemanagement aanzienlijk verbeteren;
- Je hebt inzicht in wat assertief gedrag inhoudt en hoe je het kan toepassen;
- Je hebt handvatten om vriendelijk een verzoek te weigeren en om de ander aan te spreken op (ongewenst) gedrag.

Dus: om te komen tot een blijvend en helder overzicht van wat je moet wilt en mag doen; de juiste keuzes te maken / prioriteiten te kunnen stellen en daardoor tijd te creëren voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

Wanneer
Dagdeel 1: Maandag 8 oktober 2018 van 13.00 uur tot 16.30 uur
Dagdeel 2: Dinsdag 30 oktober 2018 van 09.00 - 12.30 uur
Dagdeel 3: Woensdag 28 november 2018 van 09.00 - 12.30 uur

Waar? 
OMO Bureau te Tilburg, Spoorlaan 171.  

Inschrijven
Interesse? Schrijf je hier in.

Download hier het volledige programma in pdf.