De Loopbaan4daagse, een cadeautje!

Vier dagen lang bezochten enthousiaste, leergierige en geïnteresseerde collega’s het OMO-bureau in Tilburg om deel te nemen aan diverse inspirerende workshops. Hoe zagen deze dagen eruit?

Vanaf half vier begon de loopbaan4daagse-dag met een moment van loslaten van de school-/werkdag in het loopbaancafé. Een café is uitermate geschikt om collega’s te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. Op basis van een aantal prikkelende stellingen en vragen ontstonden inspirerende gesprekken.

Een keur aan workshops passeerde iedere dag de revue gegeven door collega’s van OMO en externen. De ene op een yoga- mat, de ander in een kring en weer een ander in groepjes aan tafel. Iedere workshop met haar eigen dynamiek en werkvormen. “Het bruisde echt iedere dag in ‘ons huis’ van een haast voelbare energie”, aldus Lianne van Wanrooij van ProMotion. 

Iedere dag werd er tussen de workshops door gezamenlijk gedineerd. Weer een mooi moment om met de aanwezige collega’s van de verschillende workshops in gesprek te gaan. “Er wordt kennisgemaakt en situaties op werkgebied met elkaar besproken. Echt een moment waarbij ontmoeten en gezelligheid voorop staat.”

Het tweede deel van de workshop is een verdieping op de materie. Het zorgt voor volop interactie en leerzame momenten. Na de workshops verlaten de deelnemers ‘ons huis’ met nieuwe contacten, geïnspireerd en met nieuwe inzichten.

De 9e editie van de Loopbaan4daagse is een feit. Het mooiste compliment is dat de deelnemers deze dagen ervaren als een cadeautje. Dat vinden wij ook. We zijn dan ook alweer bezig met de invulling van de 10e editie. Over de vorm, inhoud en locatie zijn we momenteel aan het brainstormen. Als je iets wilt toevoegen aan de invulling van het programma of als je onderwerpen mist of een goed idee hebt dan nodigen we je van harte uit dit met ons te delen. Dit kan via promotion@omo.nl. Het was voor ons ook een cadeautje om dit te organiseren, dus wellicht tot volgend jaar in welke vorm dan ook!

Tot ziens bij ProMotion, onze deur staat open voor jullie.