Bel voor een afspraak Veelgestelde vragen
30 juni 2015

Gezocht: workshopleiders voor Loopbaan4daagse 2015

De Loopbaan4daagse vindt plaats van maandag 16 t/m donderdag 19 november 2015. Vier dagen in het teken van ontwikkeling. 

Voor wie?
Iedere OMO-medewerker kan zich inschrijven voor 1 of meerdere dagen.
Er kan deelgenomen worden aan workshops en aan meeloopactiviteiten. Meedoen kan als:

Nieuw in 2015
Dit jaar worden de workshops tijdens de Loopbaan4daagse verdeeld over 4 regio’s. Iedere dag een andere regio waar op 1 locatie verschillende workshops plaatsvinden. Deze verandering wordt doorgevoerd om de bereikbaarheid voor ieder zo gunstig mogelijk te maken en daardoor zo min mogelijk lessen uit te laten vallen. ProMotion hoopt hiermee de Loopbaan4daagse breder en aantrekkelijker aan te kunnen bieden. Alle OMO medewerkers zijn natuurlijk welkom in elke regio.

Meelopen
De meeloopactiviteiten worden dit jaar uitgebreid naar het meelopen binnen een school, binnen een specifieke sectie/team of zoals altijd met één specifieke functie. Deze extra mogelijkheden van meelopen biedt een school ook de mogelijkheid de hele school of juist de expertise van een team te laten zien. 

Voor dit jaar zoeken wij ook weer enthousiaste workshopleiders!

Grijp dan nú je kans!! Voor de jaarlijkse Loopbaan4daagse zoeken wij weer enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die een workshop willen geven aan collega’s.

Ons Middelbaar Onderwijs staat voor talentontwikkeling, kennisdeling en kwalitatief hoog onderwijs. De workshop die je gaat geven levert dus een bijdrage aan de professionele ontwikkeling van je collega’s. En ook voor jezelf is het een mooie manier om je trainingskwaliteiten (verder) te ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou?
Laat ons vóór 4 september 2015 weten welke workshop je aan zou willen bieden, dan plannen we een afspraak waarin je de workshop kan presenteren. Uiteraard moet je beschikbaar zijn om de workshop te geven op een of meerdere dagen tijdens de Loopbaan4daagse van 16 t/m 19 november 2015.

Wat levert het je op?
De mogelijkheid om je professionele expertise te delen met collega’s tijdens de Loopbaan4daagse 2015, je workshop-vaardigheden uit te testen of verder te verfijnen, en je collega’s te inspireren. Je krijgt van ons een kader en een aantal tips waarmee je je workshop kunt opbouwen.

Solliciteren?
Solliciteren kan via promotion@omo.nl of ga naar het intranet portaal van Ons Middelbaar Onderwijs.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Elke Beurskens via promotion@omo.nl of 013-595 53 05.