Bel voor een afspraak Veelgestelde vragen
24 maart 2015

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in loopbaanontwikkeling?

Onderwijsmensen zijn bevlogen en betrokken mensen, gericht op de ontplooiing en ontwikkeling van de leerlingen. Maar hoe staat het met je betrokkenheid bij je eigen ontwikkeling? Sta je daar wel eens bij stil? Het is verfrissend en leerzaam om op gezette tijden jezelf en je loopbaan onder de loep te nemen en te bepalen: waar kom ik vandaan, waar sta ik nu en waar wil ik naartoe. Uiteindelijk is er maar één verantwoordelijk voor je loopbaan en dat ben jij. 

ProMotion is het interne loopbaancentrum voor àlle medewerkers van OMO en is er dus ook voor jou. Met een ervaren loopbaancoach ga je aan de slag met thema’s als: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat zijn mijn mogelijkheden en hoe bereik ik wat ik wil. 
 
Een kennismakingsgesprek bij ProMotion kan de eerste stap zijn. In dit gesprek krijg je de ruimte om alle gedachten en vragen die je hebt over je loopbaan te bespreken. Samen onderzoek je de kern van je vraag en welke thema’s voor jou belangrijk zijn. Vervolgens wordt een vervolgtraject uitgestippeld dat op jou van toepassing is, en dat is altijd maatwerk. Individueel traject ProMotion
 
Geef je de voorkeur aan actief aan de slag in groepen en vind je het fijn om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren? ProMotion biedt naast individuele trajecten ook trainingen aan die je helpen bij het ontdekken en realiseren van je loopbaandoelen. Leer nieuwe collega’s kennen en ga samen aan de slag! Trainingsaanbod ProMotion
 
Wil je meer informatie over wie de mensen bij ProMotion zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze site www.promotion-loopbaanontwikkeling.nl. 
Neem vrijblijvend contact met ons op via promotion@omo.nl, 013-5955305. Volg ons ook via Twitter: @ProMotionOMO.

Tot ziens!