Bel voor een afspraak Veelgestelde vragen

Over ProMotion:
Hier staan wij voor

ProMotion werkt vanuit het idee dat het goed is om van tijd tot tijd de eigen loopbaan onder de loep te nemen. We laten ieder jaar onze auto keuren, we gaan twee keer per jaar naar de tandarts, maar onze loopbaan hobbelt vaak maar door op de automatische piloot. Neem eens de tijd voor vragen als: "Waar wil ik over drie jaar staan in mijn loopbaan? Wat vind ik leuk aan mijn werk en wat wil ik veranderen? Welke kwaliteiten heb ik nog meer?"

Wat levert dat op?

Een gesprek met één van onze  loopbaanadviseurs  levert nieuwe inzichten op en zet je ertoe een stap te zetten die je verder brengt in je ontwikkeling.  Van baan veranderen hoeft zeker niet de insteek te zijn om gebruik te maken van onze diensten. Wij zijn er ook om je te helpen bij het genereren van nieuwe ideeën en te verhelderen in hoeverre je huidige functie (nog) bij je past bij jouw ambities en loopbaanwensen.

Dit verwachten wij van jou
Om het traject tot een succes te maken verwachten we van jou een pro-actieve inzet. Je bent zelf de stuurman of -vrouw van je eigen loopbaan. Wij zijn ervoor om jou hierin zo goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren.