Bel voor een afspraak Veelgestelde vragen

Mijn Loopbaanvraag:
Voor leidinggevenden

Ons aanbod is veelal gericht op de individuele medewerker. Ben je echter als leidinggevende op zoek naar een manier om bijvoorbeeld je studie-, team- of personeelsdagen op een informatieve en leuke wijze te vullen? Of hoe kan je je teamleiders goed te laten samenwerken? Hoe voer je op de juiste wijze beoordelingsgesprekken? Ook dan kan ProMotion de juiste partij voor je zijn om met je vraag aan de slag te gaan. Wij kunnen diverse maatwerktrajecten aanbieden, waarbij er altijd een goede afstemming plaatsvindt met de opdrachtgever.

Gesprekstechnieken op maat
Wil je je vaardigheden op het gebied van gespreksvoering opfrissen, verbeteren of ontwikkelen? De trainers van ProMotion hebben brede expertise op het gebied van diverse gesprekstechnieken, communicatiestijlen en gespreksmodellen. Geen lastige gesprekken meer met je medewerkers! Theorie wordt in deze trainingen afgewisseld met praktische oefeningen.
ProMotion verzorgt trainingen gesprekstechnieken op maat voor teams en op je eigen school. Op maat betekent: in samenspraak over inhoud en duur. ProMotion kan daarbij de expertise inschakelen van de managementconsulent (gesprekkencyclus) en desgewenst een trainingsacteur.

Training Gesprekstechnieken voor leidinggevenden
Deze training bestaat uit twee dagdelen met een vast programma: de formele gesprekkencyclus en enkele gesprekstechnieken (feedback, slechtnieuwsgesprek). Deze training wordt meerdere keren per jaar aangeboden. Voor meer informatie en inschrijven: Gesprekstechnieken voor leidinggevenden

Teamontwikkeling
Thema’s als samenwerken in het team; talenten van teamleden in beeld brengen; werkstijlen; een sterkte/zwakte-analyse van het team; feedback geven en ontvangen; voorbereiden op POP-gesprekken; invoeren van de gesprekkencyclus; effectief communiceren; kernkwaliteiten van teamleden, etcetera. Over al deze thema’s verzorgt ProMotion trainingen en workshops voor teams.

Studiedagen op scholen
Scholen organiseren jaarlijks studiedagen voor de medewerkers. Heb je er weleens aan gedacht om ProMotion één of meerdere workshops te laten verzorgen? Over alle bovengenoemde thema’s in deze flyer verzorgt ProMotion graag een workshop op maat. Vele scholen gingen je al voor!

Loopbaanontwikkeling en coaching van je medewerkers
Als leidinggevende ben je betrokken bij de loopbaanontwikkeling van je medewerkers en daar voer je ook gesprekken over met je mensen. ProMotion kun je inzetten als je merkt dat je medewerker meer inzicht wil krijgen in onder meer talenten, competenties en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook als je merkt dat je medewerker stagneert, niet zo lekker in zijn vel zit, vastloopt, dreigt uitgeblust te raken, moeite heeft met veranderingen: verwijs dan eens door naar ProMotion. De ervaren loopbaanadviseurs  van ProMotion bieden individuele begeleiding en coaching. Verhelderend, inspirerend, leerzaam en het brengt de medewerker weer in beweging in zijn loopbaan.

Leidinggevende, en nu?
Zit je zelf als leidinggevende met vragen als: Wat is mijn volgende stap? Waar liggen mijn ambities? Welke functies behoren tot mijn mogelijkheden? Kan ik doorgroeien naar…? Welke scholing past bij mijn loopbaanwensen? Met al deze en nog vele andere vragen op het gebied van je eigen loopbaanontwikkeling kun je terecht bij ProMotion. Een ontwikkelassessment (diverse tests) kan deel uitmaken van de begeleiding.

ProMotion: veelzijdig, deskundig en flexibel.
Wij denken graag met je mee in wat we kunnen betekenen voor jou en je team. Wij leveren graag maatwerk. Maak gerust een afspraak om te bespreken wat je wensen en je vragen zijn. Bellen en mailen kan ook. Telefoon 013-5955305. Mailen naar promotion@omo.nl.
Voor meer informatie: www.promotion-loopbaanontwikkeling.nl

Klik hier voor de digitale flyer voor leidinggevenden.  

TEAMONTWIKKELING  360GRADEN  LEIDERSCHAPSSTIJLEN  FEEDBACK  LOOPBAANONTWIKKELING   TEAMANALYSE  GESPREKSTECHNIEKEN  ROOS VAN LEARY  COMMUNICATIESTIJLEN  gesprekscyclus EFFECTIEF COMMUNICEREN  WORKSHOPS OP SCHOOL  TRAININGEN OP SCHOOL  TEAMTRAININGEN  TALENTEN VAN TEAMLEDEN  SLECHTNIEUWSGESPREK  studiedagen op scholen  STARR 
CRITERIUMGERICHT INTERVIEW  ONTWIKKELASSESSMENT VOOR LEIDINGGEVENDEN