Verdiepingsbijeenkomst tactisch beinvloeden

VERDIEPINGSBIJEENKOMST TACTISCH BEINVLOEDEN

Inhoud: Het doel van deze bijeenkomst is om de vaardigheden die je geleerd hebt in de training Tactisch beïnvloeden op te frissen. We gaan praktisch aan de slag met lastige, interessante en uitdagende situaties waar je in je dagelijks leven mee te maken hebt. De middag staat volledig in het teken van de ingebrachte casuïstiek.

Voor wie: Voor iedereen die eerder al de training Tactisch beïnvloeden heeft gevolgd en graag een verdiepingsslag wil maken.

Duur: 1 dagdeel

Na afloop van deze verdiepingsbijeenkomst: Heb je de stof van de training Tactisch beïnvloeden weer opgefrist en up to date, heb je geoefend met je eigen casus die je meeneemt naar de bijeenkomst, weet je weer hoe je knellende interactiepatronen kunt herkennen en doorbreken door middel van de interactiesleutel en heb je daarmee geoefend, heb je oefensituaties kunnen observeren en tips en ervaringen uit kunnen wisselen met de andere deelnemers, Heb je weer voldoende bagage om zelfstandig verder te gaan.

Trainer: Noortje van Herpen, loopbaanadviseur ProMotion

Aanmelden: Je kunt je interesse voor deze bijeenkomst kenbaar maken door een mail te sturen naar promotion@omo.nl onder vermelding van Verdiepingsbijeenkomst Tactisch beïnvloeden en je telefoonnummer. Zodra we voldoende geïnteresseerden hebben, plannen we een datum en nemen we contact met je op.